Home Trainingen Wie zijn we Trainers Onze visie Nieuws Routebeschrijvingen Contact  
     
 

De diploma's stromen binnen!!

Er is de afgelopen weken weer veel gebeurd, de hoogste tijd voor een nieuwe Update!

Allereerst de C-diploma's 

Patricia Bierens-de Haan met golden Charlie en Marga Ouwens met labrador Tess hadden al een club C-diploma maar wilden ook graag een KNJV C-diploma. Dat is met allebei gelukt Charlie C 44p, Tess C 42p.  Ook een C-diploma met 37p voor welsh springer spaniel Flóki van Carla Kooij, helaas eruit op de markeer.

de B-diploma's

Jolanda Seton met labr Nouska liepen hun eerste wedstrijd en haalde gelijk een B-diploma met 64p. Jolanda heeft er hard voor gewerkt want Nouska is niet een labrador die het allemaal snel oppakt. Het apporteren, zeker van dummy's was niet makkelijk. Wild vond Nouska echter een stuk beter, dat bleek dan ook in Hulshorst. Alle onderdelen voldoende afgerond en het eerste jachtdiploma was een feit. Ook B-diploma's voor Marjolein Heij met labrador Bliss B 57p en Ton Boots met labrador Jade B 68p. Herma Ordelman met flatcoat Mac bewezen hun stabiliteit, B diploma nr 2 en 3 kwamen binnen. B 69p en 70p, we kunnen naar de Maps!
Marian Nihot met flatcoat Linde moest ook nog een B met genoeg punten hebben om te kunnen Mappen. Linde had de afgelopen weken behoorlijk last van schijndracht, Marian had er dan ook een hard hoofd in. Maar Linde ging in Bleiswijk als een speer, met 73p werden zij 3e in de B.

Dan B-diploma's voor mensen die wel op de dirigeer hebben gestaan

Aldo Winkels met labrador Emma B 72p Alieke Hermans met flatcoat Amy B 64p, Amy heeft momenteel een nieuwe bijnaam "de zweedse Autist" haha. Gerard Alferink met labrador Edgar B 75p en B 76p. Edgar gaat deze winter op strafkamp! Hij haalt prachtige B-diploma's met speels gemak, loopt prachtige lijnen alleen die zitfluit zit er nog niet goed genoeg in. Afgelopen maandag voor 2 mensen hun debuut op de dirigeer Ton Boots met labrador Jade B 71p en Janneke van der Elst met flatcoat Flame B 80p!!! Voor beiden was het een positieve ervaring. Nog niet goed genoeg maar ze waren wel tevreden! Dan helaas ook een B-diploma voor Karin en draadhaar Ibbel. In Lunteren een B met 76p, een 6 voor de dirigeer maar helaas kreeg Karin Ibbel niet goed op de sleep dus een nul. Zo zonde, we waren zo dichtbij een 2e A.

A-diploma's 

Saskia Burghout met labrador Ace hadden al een A-diploma op zak maar hadden er nog 1 nodig om te kunnen Mappen. Dit is in Lunteren gelukt, een A met 84p kwam binnen. Het is gaaf dat we door kunnen naar de Map A, want ik denk dat Ace daar pas echt haar kwaliteiten kan laten zien.

Maaike Kort met flatcoat Abby had ook nog een 2e A nodig. Na een aantal mislukte pogingen hadden zowel Maaike als Abby niet zoveel vertrouwen meer in de dirigeerproef. We hebben met behulp van dirigeerspelletjes met als beloning een bal, het tij weer kunnen keren. Abby vertrok weer als een speer. In Heerle werden ze 1e in de A met 90p.

Dan heb ikzelf met mijn engelse springer spaniel Knox ook een A gehaald met 86p. Dit jaar zat het eigenlijk nog niet echt in de planning maar omdat hij de afgelopen tijd steeds beter ging luisteren wilde ik dit jaar alvast 'proefdraaien'. Laat het nou bij de allereerste poging gelijk lukken! FantastischMap B-diploma

Yvonne Holkeboer met golden Whoopy liepen in Lewedorp hun eerste Map van dit seizoen, alles kwam binnen en B met 485p kwam binnen. Dit is nog geen eens de beste prestatie van dit Duo. Zij wonnen namelijk de Open klasse van de Cold Game Test in Beerse met 93p!! Een fantastische prestatie.

Map A-diploma's 

In Kerkwijk kwamen er 2 mooie Map A-diploma's binnen voor Jos Pieters met labrador Emma 515p (6e) en topper van de dag was Helen Zimmerman met labrador Shai 565p. Dit prachtige puntenaantal was goed voor de 1e plaats!!! En super start van het seizoen en dat op hun allereerste Map op A-niveau!

 

Wie ook een geweldige start had dit seizoen was Willem van Loenen met golden Puck. Op de map in Veendam liep het op rolletjes. Met 552p werden zij ook 1e !!! Het blijft bijzonder hoe honden zo kort na een nest weer top kunnen werken.

Nog een topper is Rita Lemke met draadhaar Sepp. Tijdens de Map van de draadhaarvereniging in Heerle heeft Sepp fantastisch werk laten zien. Met 540p werden zij ( 2e )!! en waren zij de beste draadhaar van de dag. Ze hebben de eer bij hun vereniging dus hoog gehouden.

U snapt dat deze trainer apetrots is!Resultaat gerichte training met respect voor uw hond!