Home Trainingen Wie zijn we Trainers Onze visie Nieuws Routebeschrijvingen Contact  
     
  De trainers  
 

Op onze jachthondentraining is Sander de Graaf vooral verantwoordelijk voor de B/Map-trainingen en de ambitieuze A groepen. Zowel beginnende als zeer ervaren voorjagers vinden in Sander een inventieve trainer maar vooral ook een coach om het maximale aan sportieve prestaties uit hun hond te halen.

Sander fietste als jongetje van 12 ieder vrij moment al trouw naar het nabijgelegen dierenasiel om te helpen bij het verzorgen en uitlaten van de honden. Dat hield hij vrijwillig vol tot hij na een beroepsopleiding voor dierverzorging als 'hondenprofessional' aan de slag kon. Zijn passie voor jachthondentraining combineert hij dan ook nog steeds met een baan als beheerder van dierentehuis 't Hart in Soest. Sander jaagt al jaren succesvol honden voor en nam onder meer in 2000 met zijn eigen spaniel Pancho deel aan de Nimrod proef van de KNJV. In 2009 deed hij voor de 2e keer mee, toen met zijn flatcoated retriever Swen. Zij wisten toen alle apporten binnen te halen en behaalde hun AA- diploma met een 3e plaatsing. Als 'hondenman' is hij ook te vinden in de jachtpraktijk.

Peter van der Heijden verzorgt vooral de puppy & jonge hondentrainingen tot en met een vergevorderd B+ plus niveau. Zijn grootste uitdaging vindt hij evenwel in het trainen van de echte beginnende honden en hij doet dit dan ook al jaren. Menig nu dirigerende cursist kan met Peter nog lachen om zijn hond die ooit begon zonder zelfs maar van een fluitsignaal op te kijken. Met zijn eigen labrador behaalde hij de nodige resultaten op A niveau. Peter is ook beroepsmatig omgeven met veel honden en als afdelingshoofd verantwoordelijk voor training en instructie bij Nederlands grootste professionele hondenorganisatie. In die hoedanigheid wordt hij regelmatig gevraagd als gastdocent en spreker over hondentraining.

Veel belangrijke helpers en assistent-trainers zorgen er –last but not least- voor dat uw trainingsseizoen met volop afwisselende en breed opgezette proeven kan verlopen.
O.a. Ton en Jeanet Boots, Karin Sibinga- Braam, Trudy den Boesterd, Sandra Mijnster, Ingrid Lotgerink, Ezra de Jong, Gerard van der Coterlet, Marianne van der Coterlet, Jenifer de Bruin, Inge van der Horst en Ties van Dalen zijn mensen die u in het veld bij Sander de Graaf Jachthondentraining kan verwachten.

    
Wie u ook treft; voor allemaal geldt dat zij zich samen met u zullen richten op een professionele, doelgerichte en vooral ook gezellige training van uw hond.Resultaat gerichte training met respect voor uw hond!