Home Trainingen Wie zijn we Trainers Onze visie Nieuws Routebeschrijvingen Contact  
     
 

Wie zijn we

Jonge geschiedenis.

Sander de Graaf richtte samen met Willy Walbeek e.a. in 1996 'Hondenclub de Apporteur' op. Enthousiast geworden door het trainen van hun eigen jachthonden, besloten zij hun jarenlange (beroeps) ervaring in de hondenverzorging en gehoorzaamheidstraining te bundelen in een club voor apporterende honden. Met nadruk 'apporterende honden' om dat geen eisen werden gesteld aan de raszuiverheid van de deelnemende honden. Enige lust om een weggeworpen voorwerp na te rennen was bij wijze van spreken al voldoende. Zo diende zich het eerste handjevol cursisten aan en was een club voor plezierig werken met de hond en vooral veel gezelligheid in het veld geboren.

Inmiddels ruim 10 jaar verder is er wel het nodige veranderd.

Zo groeide het handjevol cursisten uit tot meer dan 100 serieuze voorjagers die zich voor de professionele en resultaat gerichte training van hun jachthond bij de Apporteur aan het juiste adres weten.

Sander de Graaf en Willy Walbeek besloten om de zeer succesvolle samenwerking van 10 jaar verder voort te zetten maar de praktische en administratieve organisatie van de ‘club' te scheiden. In gezamenlijkheid worden natuurlijk nog onderlinge wedstrijden georganiseerd, terreinen gedeeld en vooral veel kennis uitgewisseld. Ook vindt zonodig eventuele uitwisseling en doorstroming van cursisten plaats.

Op deze website vindt u informatie die betrekking heeft op de werkwijze van Jachthondentraining Sander de Graaf en hoe u ons kunt bereiken.Resultaat gerichte training met respect voor uw hond!